Shenzhen YGY Tempered Glass Co.,Ltd.

Co. van het Shenzhenygy Aangemaakt Glas, Ltd.

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenLage stralingsvermogen glas

Laag stralingsvermogenkleur gelamineerd glas

Laag stralingsvermogenkleur gelamineerd glas

Low emissivity color laminated glass

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: xinyi
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

low-e

,

emissivity

,

color

Het laag met een laag bedekte glas is gebruik het vacuümmagnetisme die controleren en de sputterende ambacht, behandelt het multi-layered metaal en de dunne film van de metaaloxidesamenstelling op de glasoppervlakte. Het is één soort allebei als het plaatglas kunnen kijken om de openlucht zonne-energie te laten, doordringt het zichtbare licht, en kan als kijken infraed reflector controlerend zonlicht, die energie besparen, aanpassend de hoeveelheid nieuwe de deklaagproducten van de hitte.
Het kan de zonne-energiestraling controleren effectief, de infrarode straalstraling heeft blokkeren hoge zichtbare lichte transmissibility en de lage index van bezinning, vermijdt de lichte verontreiniging, bouwt de ultraviolette straal effectief te doordringen, verhindert het meubilair en de stoffenverkleuring. Het veroorzaakt de zomer om de luchtuitgave te bewaren, en heeft het goede effect met hittebehoud en energiebehoud.
Toepassingen
Het glas laag-E wordt gebruikt in een verscheidenheid van veeleisende toepassingen, met inbegrip van de vensters van het passagiersvoertuig, douchedeuren, architecturale glasdeuren en lijsten, ijskastdienbladen, aangezien een component van kogelvrij glas, voor het duiken maskers, en diverse soorten platen en cookware.also in elk soort de bouw van gordijngevel, vensters en deuren geschikt is, natuurlijke verlichting die etc. afbaarden.
specificatie:
Thinkness: 4mm25mm
grootte: maximum (lengte 9500mm breedte 2440mm * lengte 13000mm van width3300mm *)
Type: vlak en neiging zijn beschikbaar.
Contactgegevens
Shenzhen YGY Tempered Glass Co.,Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten